Home / ICT / Onze producten / Klankbordsessie

ICT-klankbordsessie

Waar loop je tegenaan?

Eigenlijk weet je dat je stappen vooruit moet zetten om op het gebied van ICT je organisatie “up to date” te houden. Maar wat je tegenhoudt is de vraag, waar moet ik beginnen? Bij mijn interne mensen? Bij onze ICT-leverancier? Nodig ik nieuwe, potentiële leveranciers uit? Wat is het juiste startpunt?

Veel vragen, weinig antwoorden. Bij de accountant kun je er niet mee terecht. Of toch, bij je huidige ICT-leveranciers, maar krijg je dan een eerlijk en objectief antwoord? En soms overweeg je een duur organisatieadviesbureau, maar eigenlijk wil je er niet aan denken!

Klankbordsessie?

Denk eens aan een Klankbordsessie met een ervaren ICT-manager.
Bespreek je ICT-uitdagingen en situatie met ons en merk wat voor nieuwe richting, ideeën en energie dat geeft!

Wij helpen je …..
We spreken voor een dagdeel af op een locatie naar keuze, waar we in ieder geval uitgebreid en ongestoord kunnen praten over alle spelende ICT-zaken binnen je organisatie.

Dat kan 1 op 1 maar kan ook samen met andere leden van het managementteam en/of directie. Ter plekke doen we strategische analyses, brainstormen we over oplossingsrichtingen en de kansen van je huidige of nieuwe ICT. Wij geven onze eerlijke en objectieve mening over je bestaande ICT-omgeving.

Eventueel, wanneer er o.a. voldoende “klik” is, kan deze sessie een opstap zijn naar een ICT-management abonnement.

Ja, dat lijkt me wel wat, zo’n
ICT-klankbordsessie!

Eerste stappen vooruit zetten!
Wil je jouw organisatie stappen vooruit laten zetten met behulp van moderne ICT en wil je met behulp van ICT je organisatie efficiënter en effectiever laten werken?

Met als consequentie dat je medewerkers echt toegevoegde waarde gaan leveren in plaats van dat ze allerlei uren “verbranden” aan simpele maar onnodige handelingen die eenvoudig zijn te automatiseren.

Dus, wil je aan de slag met je ICT en het potentieel hiervan benutten maar vind je een klankbordsessie nog een stap te ver, maak dan gebruik van ons vrijblijvend telefonisch adviesgesprek!

Eerste resultaat ……
Na dit gratis adviesgesprek:

  • Heb je een indruk van wat de mogelijkheden en onmogelijkheden van je huidige ICT-omgeving zijn.
  • Heb je richting gekregen wat je volgende stappen zijn naar een verbeterde ICT-omgeving.

De volgende stap maken met ICT?