Home / ICT / ICT Advies

ICT Advies & Consultancy

Jouw probleem?
Iemand binnen je organisatie doet ICT er op strategisch en tactisch niveau “wel even bij”. Hij heeft er eigenlijk niet echt verstand van en/of affiniteit mee. Zijn hart gaat er niet sneller van kloppen en de tijd ontbreekt om zich echt in ICT te verdiepen. Hij gebruikt daarom een van de vaste ICT-leveranciers als adviseur voor de meeste automatiseringsvraagstukken. Dit komt de objectiviteit vaak niet ten goede.

Wij helpen je bij het maken van ICT-keuzes.

Aan de andere kant zie je de ontwikkelingen op ICT-gebied steeds sneller gaan. De mogelijkheden van ICT-middelen nemen toe, worden betrouwbaarder en betaalbaarder. Maar ICT is binnen jouw organisatie bijzaak en niemand kan je objectief en onafhankelijk vertellen welke ontwikkelingen en mogelijkheden voor jouw organisatie echt interessant zijn en welke toepassingen jullie echt verder brengen.

De consequentie
Hierdoor laat je kansen liggen om je organisatie flexibeler en wendbaarder te maken, bedrijfsprocessen te optimaliseren, productiviteit te verhogen, medewerkers efficiënter en effectiever in te zetten, kosten te verlagen, omzet te verhogen en je concurrentie een stap voor te zijn en/of te blijven.

Wij helpen je …..
Om antwoorden te krijgen op de hiernaast gestelde vragen zetten wij onze ICT-adviseurs in om je organisatie te ondersteunen. De professionals van Pro4Staff hebben ruime ervaring en bewezen trackrecords met het onafhankelijk en objectief adviseren op ICT-gebied. Bij zowel kleine als grote organisaties. Ook schuiven we graag aan wanneer je in gesprek gaat met je huidige ICT-leveranciers om zo samen tot de juiste beslissingen te komen of om je te voorzien van een objectieve second opinion! Zo helpen wij je graag bij het maken van de juiste ICT-keuzes voor je organisatie!

Onze standaard advies producten

Onderstaande standaard ICT-managementproducten bieden wij tegen een vaste prijs aan, klik op een van de producten voor meer info over dit product.

ICT-kosteninventarisatie
ICT-inventarisatiescan
ICT-processcan
ICT-businesscase
ICT-risicoanalyse

Tevens bieden wij het ICT-management abonnement aan, voor meer info over dit abonnement, klik op het onderstaande product.

ICT-management abonnement

Kennismaken met Pro4Staff?

Welke uitdagingen heb je?

  • Met welke software ga ik door en welke stoot ik af of vervang ik en waarom?
  • Ga ik mijn softwaresystemen aan elkaar koppelen? Zo ja, hoe en zitten hier risico’s aan?
  • Kies ik voor “cloud” oplossingen? Waarom wel en waarom niet?
  • Hoeveel papierstromen zijn er nog binnen mijn organisatie en wil ik dit digitaliseren?
  • Kies ik voor een vaste computer voor mijn medewerkers of toch voor een laptop of tablet? Wat zijn de consequenties?
  • Kan ik wat met “internet of things”? Zo ja, hoe ga ik dat aanpakken?
  • Wat kan en wil ik met mijn steeds groter wordende bedrijfsdata in mijn databases?
  • Kan ik “robotisering” inzetten om saai, eenvoudig en routinematig werk weg te halen bij mijn medewerkers?
  • Welke extra opbrengsten kan ik creëren wanneer ik een nieuw ICT-oplossing implementeer? Hoe verhoudt zich dat tot de kosten?
  • Voor welk licentiemodel kies ik? Wil ik licenties kopen of wil ik dit per maand huren?

Professioneel ICT-advies?